Adwords uitbesteden – beheer online advertenties tegen scherp tarief

Je wilt op korte termijn meer potentiële klanten naar je website trekken, maar houd je liever bezig met de ‘core business’ in plaats van Adwords campagnes? Snappen wij! Kies er daarom voor om de online advertentiecampagnes uit te besteden aan Onlinegoedvindbaar. We zetten alles op, zorgen voor continue monitoring en bijsturing.

Adwords uitbesteden – transparante kosten

Wij geloven niet in dure pakketten waarbij standaard instellingen als dure opties worden verkocht. Ook gaat niet direct ‘de meter lopen’ als je ons belt met een vraag of opmerking over de Adwords advertenties. Onlinegoedvindbaar zorgt gewoon voor een goed ingestelde campagne, die wordt beheerd en bijgestuurd, tegen een zeer schappelijk maandtarief. De kosten voor de kliks* worden direct door Google van jouw rekening afgeschreven, zodat je zeker weet dat de budgetten ook daadwerkelijk voor jouw Adwords campagne worden gebruikt. Overzichtelijk en volledig transparant.

Meer weten over Adwords uitbesteden en onze scherpe tarieven? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op. Een nieuwe frisse website om al die nieuwe bezoekers te ontvangen? Regelen we ook!

*Wanneer er op een Google Adwords advertentie wordt geklikt, wordt er een klein bedrag in rekening gebracht.