Adwords – adverteren op Google

Als je snel een groep potentiële bezoekers wilt bereiken die specifiek op zoek is naar jouw product of dienst, dan is Google Adwords een prima middel om je doel te bereiken. Door effectief te adverteren op Google vergroot je het bereik van je website of shop en (niet onbelangrijk) verhoog je de omzet. Het kan dus een waardevolle aanvulling zijn op je lopende SEO activiteiten. Zeker als je website nog niet zo lang bestaat en nog bezig is zijn weg naar boven (in de organische zoekresultaten) te vinden. Je hebt immers vrijwel direct resultaat.

Laat Onlinegoedvindbaar Adwords opzetten en beheren

We kunnen ons voorstellen dat je je niet volledig wilt verdiepen in de techniek achter het adverteren op Google en dat je geen tijd hebt voor een grondig zoekwoordenonderzoek. Dat hoeft ook niet, want je kunt jouw Adwords account ook met een gerust hart aan Onlinegoedvindbaar overlaten. Wij doen het vooronderzoek, zetten alles op, houden de boel goed in de gaten, sturen bij waar nodig en blijven de advertentiecampagne(s) continu optimaliseren.

Adwords uitbesteden, wat wij doen:

  • Ten eerste hebben een goed gesprek om te inventariseren wat je wilt.
  • Dan volgt een gedegen onderzoek naar de zoekwoorden.
  • Vervolgens richten wij de Adwords account in met alles wat daarbij hoort (instellen van de juiste biedingen en budgetten, maken van advertenties met relevante inhoud, koppelen aan analytics enzovoorts).
  • Monitoring en feedback. Levert het de juiste bezoekers op en komen er meer leads binnen (daarbij ontvangen we ook graag feedback van jou).
  • Bijsturen. Door de campagne regelmatig te updaten wordt, deze steeds gerichter en effectiever.

Meer weten?

Natuurlijk is bovenstaande ook prima te combineren met een nieuwe (door Onlinegoedvindbaar gemaakte website) en onze SEO diensten. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden en kosten van Adwords beheer en onze andere diensten gerust contact met ons op.

Adwords – adverteren op Google
Schuiven naar boven