Gratis website scan

Wil je weten of potentiële klanten de website binnen de meeste gebruikte zoekmachines – Google, Bing en Yahoo! –  goed kunnen vinden op de belangrijkste zoektermen?

Laat de bestaande website gratis scannen door Onlinegoedvindbaar. De website wordt gecontroleerd en beoordeeld op de vindbaarheid en kwaliteit. Met de uitkomst van deze websiteanalyse (het verbeteringsrapport) brengen we in kaart wat de verbeterpunten zijn van de website. Tijdens de website scan voeren we kosteloos een controle voor uw website uit. Dit is geen automatische online tool, maar een persoonlijk en realistisch advies van Onlinegoedvindbaar. De gratis website scan van Onlinegoedvindbaar is  vooral gebaseerd op de richtlijnen van de meest gebruikte zoekmachine, namelijk Google. We zijn continu op de hoogte van online marketing veranderingen en spelen hier op in met de gratis website scan.

Op basis van het verbeteringsrapport kunnen we er samen voor zorgen dat de website weer voldoet aan de huidige richtlijnen en kwaliteitseisen.

Dus wil je meer bezoekers op de website, met als gevolg nieuwe leads en/of offerteaanvragen? Vraag dan hieronder de gratis website scan aan.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)

  URL site voor scan(verplicht)

  Opmerkingen - bijvoorbeeld klachten over eigen site

  Schuiven naar boven