Website laten maken

Je wilt een website laten maken? Dan zit je goed bij Onlinegoedvindbaar. Wij bouwen moderne websites die voldoen aan de laatste richtlijnen op het gebied van vindbaarheid. Of het nu gaat om een beknopte informatieve webpresence of een zeer uitgebreide site met veel online marketing mogelijkheden en extra functionaliteiten, Onlinegoedvindbaar zorgt voor een professioneel eindresultaat.

Als je het als ondernemer belangrijk vindt om goed gevonden te worden door nieuwe potentiële klanten en vervolgens deze klanten een overtuigend digitaal visitekaartje wilt presenteren, dan is het van belang om een goede website te laten maken. Voor veel bezoekers is de website een eerste kennismaking met de onderneming. Het is dus bepaald niet onbelangrijk dat deze de juiste uitstraling heeft en de bezoeker uitnodigt om op de site te blijven en nog belangrijker om de interactie aan te gaan (bijvoorbeeld contact opnemen, liken via Facebook of het aanvragen van een offerte).

Wanneer je er voor kiest de website te laten maken door Onlinegoedvindbaar kun je er van uitgaan dat er met deze factoren rekening wordt gehouden en dat je een website krijgt die past bij het imago van het bedrijf.

Klantbeoordelingen: rating_google Onlinegoedvindbaar krijgt 4.8/5 op basis van 34 beoordelingen

 

Website laten maken – het ontwerp

Voordat een bezoeker begint te lezen krijgt hij eerst een algemene indruk van de site waar hij op is beland. Dat komt vooral door het ontwerp en het gebruik van grafische elementen en kleuren. Onlinegoedvindbaar zorgt voor een fris en hedendaags ontwerp. Wanneer je reeds gekozen hebt voor een bepaalde huisstijl wordt daar bij het maken van de website natuurlijk rekening mee gehouden. We zorgen voor een site-ontwerp dat aansluit op jouw wensen. Natuurlijk zullen we je altijd eerlijk adviseren over de te kiezen opmaak en de uitstraling van het uiteindelijke ontwerp van de website.

Templates

Voor het maken en ontwerpen van de website kunnen we als basis kiezen voor een bestaande template (voorgemaakt ontwerp) en deze aanpassen aan de look aan feel van het bedrijf. Daardoor kan de website sneller worden gerealiseerd en heb je toch een uniek bij de onderneming passend design. Door deze aanpak blijft het laten maken van een website ook een betaalbare aangelegenheid.

Responsive design

Steeds vaker worden websites bekeken via mobiele apparaten zoals smartphones en tablets. Vroeger was het daarom wenselijk om naast de website nog een mobiele versie te draaien, maar die tijd ligt gelukkig achter ons. Bij het maken van de website voorzien we deze van een responsive design. Dat wil zeggen dat de website zichzelf aanpast aan het scherm waarop hij wordt bekeken. One size fits all, zeg maar. Je hoeft dus niet meer bepaalde zaken dubbel te schrijven, op te maken, te uploaden enzovoorts.

Functionaliteit

De ene website moet meer kunnen dan de andere. Daarom is het van belang om voorafgaand aan het maakproces vast te stellen of er extra functionaliteiten aan de website moeten worden toegevoegd.

Website laten maken – inhoud

Naast een goed ontwerp is het minstens zo belangrijk om de website van de juiste inhoud te voorzien, een goed verhaal dat jouw unieke boodschap of USP’s bondig en duidelijk aan de bezoeker overbrengt. Door de site te voorzien van unieke content die de bezoeker aanspreekt is de kans groter dat de bezoeker op de site blijft en tot actie overgaat. Goede en unieke content komt ook de vindbaarheid in zoekmachines ten goede.

CMS

Veel websites beschikken voor het beheren van de inhoud tegenwoordig over een Content Management Systeem (CMS). Er zijn een groot aantal van deze systemen beschikbaar, zoals Joomla!, WordPress, Drupal en Typo3. Onlinegoedvindbaar kiest bij het maken van de website doorgaans voor het gebruiksvriendelijke WordPress. Met dit CMS kun je relatief gemakkelijk zelf nieuwe inhoud toevoegen en bestaande inhoud beheren.

Waarom website laten maken door Onlinegoedvindbaar?

De belangrijkste voordelen van een website laten maken door Onlinegoedvindbaar op een rij:

 • Professioneel hedendaags design
 • Responsive website
 • Voordelig (door de kosten te spreiden in een overzichtelijk abonnement kun je de kosten spreiden)
 • Pro-actief, we sturen continu bij op marketing en techniek
 • Zelf gemakkelijk inhoud beheren
 • Nuchtere no nonsense en klantgerichte aanpak

Website laten maken – voorbeelden

Website laten maken

Offerte website laten maken

Een offerte ontvangen voor een uitgebreide op maat? Vul dan hieronder je gegevens in en we nemen zo snel contact met je op voor het maken van een vrijblijvende offerte.

  Naam (verplicht)

  Email (verplicht)

  Telefoonnummer (verplicht)